Golden Dot Awards 2020


Vrijdag 3 juli 2020 | 16:30 - 17:30 uur | LIVE vanuit Desmet Studio in Amsterdam

Tijdens de Golden Dot Awards (GDA) 2020 worden prijzen uitgereikt aan het beste studentenwerk van het afgelopen studiejaar van studenten Communication and Multimedia Design (CMD) verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam. Het werk bestaat uit eindproducten uit vakken en projecten, zowel individueel als in teams ontworpen door studenten CMD. De focus ligt op digital interactive design producten, zoals bijvoorbeeld: websites, datavisualisaties, app’s, webshops, games en interactieve installaties. We sluiten de GDA 2020 dit jaar af met een bijzonder CMD jaaroverzicht. Mis het niet!

Voor de beste GDA 2020 experience zet je je scherm op full screen en zet je een koptelefoon op. Tijdens de live stream is het mogelijk om je vragen te stellen via de chatfunctie. Indien het lukt en je een leuke / goede vraag hebt, sturen we je vraag live door naar de presentator van de GDA. Reserveer dus alvast vrijdag 3 juli 2020 van 16:30 - 17:30 uur in je agenda. Na de show willen we graag met alle gasten en alle kijkers gezamenlijk proosten op het afgelopen studiejaar en natuurlijk op een heerlijke zomer voor iedereen. Zet je drankje dus klaar!

Handige tips voor de live stream:
  • Gebruik bij voorkeur Google Chrome en controleer of je browser up-to-date is.
  • Om de GDA 2020 goed te kunnen volgen adviseren wij om te kijken op een computer met groot scherm, een laptop of tablet.
  • De GDA 2020 is ook te volgen via een mobiele telefoon, maar dan mis je mogelijk veel details. 
Door je in te schrijven voor de live stream op deze pagina, ontvang je je persoonlijke link. Via deze link kun je a.s. vrijdag de Golden Dot Awards bekijken. 

Graag tot vrijdag 3 juli allemaal!
 
Aanhef
Voornaam (*)
Achternaam (*)
E-mail (*)