Webinar netwerk Nederland Rookvrij

Wanneer
Dinsdag 29 juni

Tijd 
16.00 – 17.15 uur

Voor wie?
Bent u werkzaam in de zorg, bij de GGD, gemeente of bent u bestuurder? Of werkt u bij een organisatie of vereniging en bent u bezig met een rookvrij-beleid? Dan verwelkomen we u graag bij deze online bijeenkomst.
 
Programma
Dit webinar staat in het teken van regionale samenwerking o.a. gericht op het motiveren van scholieren om te stoppen met roken en het rookvrij maken van buitenruimtes. Daarnaast neemt de Gezondheidsfondsen voor Rookvrij iedereen mee in hun focus voor de komende jaren en hun samenwerking met partijen in het netwerk. En er wordt aandacht besteed aan de advisering en motivering voor mensen die willen stoppen met roken. We kijken hoe dit gebeurt vanuit de eerste lijn en bij de Stoplijn, maar ook hoe deze twee elkaar kunnen versterken.

Terugkijken
Het netwerk Nederland Rookvrij wil middels een serie van webinars mensen en organisaties inspireren tot het nemen van verdere stappen en aanzetten tot samenwerking voor het realiseren van een rookvrije samenleving. U kunt vorige webinars terugkijken via www.nederlandrookvrij.nl/webinars
Voornaam (*)
Achternaam (*)
E-mail (*)
Naam organisatie