NVB Online Talkshow – Bouwen voor de verhuur

MAANDAG 29 JUNI 2020 (11.30 – 13.30) -  LIVE vanuit Desmet studio

In 2019 werd de helft van alle nieuwbouwwoningen verkocht aan beleggers en corporaties. En dat zal de komende jaren niet anders zijn. Met name in stedelijk gebied neemt deze ontwikkeling een grote vlucht. Een interessante markt dus voor de ontwikkelende bouwondernemer. 
 
Graag nodigen we je uit om twee online tafelgesprekken bij te wonen die je meer inzicht en handvatten geven bij het ontwikkelen van woningen voor de verhuur. Hoe breng je deze totaal verschillende werelden bij elkaar? Hoe houd je de prijs en kwaliteit in balans? Hoe maak je optimaal gebruik van de verschillende expertises in de samenwerking?

Aan beide tafelgesprekken kun je actief meedoen via de chat. Heb je nog specifieke vragen? Na afloop van het 2e tafelgesprek kun je weer met een van de sprekers in een aparte sessie door te praten. Hiervoor ontvang je aan het einde van elk tafelgesprek een Teams-link.
 
Blok je agenda en geef je op! Vul hiernaast uw gegevens in om u direct in te schrijven voor de NVB Online talkshow Bouwen voor de Verhuur op maandag 29 juni om 11:30 uur.

We sturen u binnen 1 minuut een bevestiging. Niets ontvangen?
Check dan uw spambox en voeg ons toe als vertrouwde afzender.
Voornaam (*)
Achternaam (*)
E-mail (*)
Aanhef
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam
Ik ben lid van